Biletul Zilei Pariuri|Ponturi pariuri|Ponturi fotbal|Case de pariuri online|Bonusuri pariuri

Ponturi pariuri- Biletul zilei- Ponturi fotbal - Pariuri online - Case de pariuri Online - Tipsteri profesionisti - Pronosticuri fotbal, tenis

Tripla zilei hochei 17 septembrie

tripla17sept

Tripla zilei in hochei de astazi este formata dintrun meci din MHL: echipa gazda este o echipa foarte bun de sub ,insa oaspetii de astazi sunt putini mai “nebunatici”,dar speram ca jocul sa fie echilibrat.

Al doilea meci este din KHL(“Rusii mari”) cum imi place mie sa zic in care se intalneste cea mai defensiva echipa pe teren propriu din sezonul trecut si anume Yaroslav cu Ekaterinburg,o echipa destul de cumpatata in privinta golurilor.

Meciul 3 este tot din KHL si se joaca intre o echipa nou formata :Sochi,care este destul de compacta din ce vad si echipa Kazan,cea mai defensiva echipa care joaca pe teren advers din sezonul trecut!

Nu pot sa mentionez meciul de astazi dintre Dinamo Moscova si Magnitogorsk,deoarece este un derby!Primele 2 locuri din cele 2 coferinte de anul trecut,Magnitogorsk fiind castigatoare play-off-urilor din KHL de anul trecut.In primul meci din acest sezon dintre ele Magnitogorsk-ul a defintat echipa din Moscova cu 6-1,astazi ma astept la un meci mai strans,cu putine goluri,dar cu incrancenare total.Mizez under 5,5 aici!

Succes!

Updated: September 17, 2014 — 1:48 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

www.superponturi.com © 2015 Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! Site-ul este interzis minorilor. Daca nu ai minim 18 ani te rugam sa parasesti site-ul. www.superponturi.com detine Licenta de Afiliere clasa II obtinuta la ONJN prin decizia nr. 2166/28.08.2015 Frontier Theme