Biletul Zilei Pariuri|Ponturi pariuri|Ponturi fotbal|Case de pariuri online|Bonusuri pariuri

Ponturi pariuri- Biletul zilei- Ponturi fotbal - Pariuri online - Case de pariuri Online - Tipsteri profesionisti - Pronosticuri fotbal, tenis

SuperPonturile zilei tenis 7 Februarie

2 cote de peste 2 jucate de noi astazi atat single cat si ca dubla !
Avem încredere in Gael ! Gasquet face toate eforturile pentru a reveni cat mai sus in clasament dupa un 2014 măcinat de accidentări si de o forma foarte slaba. Gael insa este Gael 🙂 a câștigat anul trecut aici in fata lui, are avantajul moral de a fi câștigat ultimile meciuri pe care le au disputat împreuna si vrea sa arate ca in acest moment este NR. 1 in Franța.
Andrea Petkovic trebuie sa demonstreze ca pasa proasta de la începutul anului s-a terminat! Cel mai bun moment este in fata propriilor suporteri, luptându-se pentru tara sa !
Am mizat cate 150 RON pe fiecare superpont in parte si 50 RON pe dubla la casa de pariuri Unibet, una dintre cele mai active si mai bune case de pariuri din ultima vreme, care ofera un MEGA BONUS de 150 RON la deschidere de cont! Pentru a va deschide cont la Unibet si a beneficia de ofertele lor, cote foarte bune si multe variante de pariere pe fotbal, tenis, hockey si baschet, accesati acest link!

(null)

Updated: February 7, 2015 — 7:06 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

www.superponturi.com © 2015 Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! Site-ul este interzis minorilor. Daca nu ai minim 18 ani te rugam sa parasesti site-ul. www.superponturi.com detine Licenta de Afiliere clasa II obtinuta la ONJN prin decizia nr. 2166/28.08.2015 Frontier Theme