Biletul Zilei Pariuri|Ponturi pariuri|Ponturi fotbal|Case de pariuri online|Bonusuri pariuri

Ponturi pariuri- Biletul zilei- Ponturi fotbal - Pariuri online - Case de pariuri Online - Tipsteri profesionisti - Pronosticuri fotbal, tenis

SuperPontul zilei 9 Februarie

winmasters-bonus-pariuri
In primul tur al turneului de la Memphis unul dintre favoritii publicului, Donald Young il întâlnește pe francezul Adrian Mannarino. Chiar daca francezul a avut un început de an extrem de bun eu cred ca acest meci este extrem de echilibrat, din punctul meu de vedere Young pleacă cu prima șansa, având si suportul publicului. Stilul sau agresiv se pliază mai bine pe o astfel de suprafața .
Am mizat 100 RON la Winmasters!

WINMASTERS, cea mai noua casa de pariuri online aparuta in Romania, care ofera un Super Bonus de 200 de lei la deschidere de cont !!!

Bonusul reprezinta 100% din prima depunere si asigura fonduri excelente pentru inceput celor care vor sa castige si mai multi bani!

Winmasters vine cu o oferta excelenta: cote foarte bune, o platforma buna de mobil, multe evenimente de pariat si este in continua dezvoltare!

Deschideti AICI un cont la Winmasters, luati bonusul si jucati alaturi de cei mai buni!

(null)

Updated: February 9, 2015 — 9:34 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

www.superponturi.com © 2015 Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! Site-ul este interzis minorilor. Daca nu ai minim 18 ani te rugam sa parasesti site-ul. www.superponturi.com detine Licenta de Afiliere clasa II obtinuta la ONJN prin decizia nr. 2166/28.08.2015 Frontier Theme