Biletul Zilei Pariuri|Ponturi pariuri|Ponturi fotbal|Case de pariuri online|Bonusuri pariuri

Ponturi pariuri- Biletul zilei- Ponturi fotbal - Pariuri online - Case de pariuri Online - Tipsteri profesionisti - Pronosticuri fotbal, tenis

Provocarea x5

Provocarea x5SUPER OFERTA!

 

Pentru jucatorii de casino, Unibet, ales CEL MAI BUN OPERATOR de JOCURI ONLINE in 2014 vine saptamana asta cu o oferta de vis:

Joacă la sloturile UNIBET în această săptămână și dacă câștigi la o rotire de 5 ori valoarea jucată, în 5 zile diferite ale săptămânii vei primi 25 de runde gratuite și 25 ron cash!

Îți vei putea alege singur unde vei juca cele 25 de runde gratuite, următoarele sloturi fiind disponibile: Hit2Split, Go Bananas, South Park Reel Chaos, Starburst sau Mega Fortune Dreams.

Dacă te califici la promoție, trebuie doar să deschizi unul din jocuri pe 17 noiembrie până la 23:59 CET.

Daca nu ai inca un cont la UNIBET, deschide unul AICI si ia-le banii!

Updated: November 14, 2014 — 12:11 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

www.superponturi.com © 2015 Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! Site-ul este interzis minorilor. Daca nu ai minim 18 ani te rugam sa parasesti site-ul. www.superponturi.com detine Licenta de Afiliere clasa II obtinuta la ONJN prin decizia nr. 2166/28.08.2015 Frontier Theme