Biletul Zilei Pariuri|Ponturi pariuri|Ponturi fotbal|Case de pariuri online|Bonusuri pariuri

Ponturi pariuri- Biletul zilei- Ponturi fotbal - Pariuri online - Case de pariuri Online - Tipsteri profesionisti - Pronosticuri fotbal, tenis

Ponturile lui Andrei 26 ianuarie

Andrei, tipsterul nostru de top, revine cu recomandarile sale de azi! Alegeti ce credeti, e indicat sa faceti si voi o scurta analiza a lor!

Angers 1 solist; cota 2.4
Pacos – Benfica GG; cota 2.1
Juniori PSV Sub 2,5 goluri, cota 2.25
Getafe-Celta Vigo X, cota 3.2

Cote de la casa de pariuri Unibet, ales CEL MAI BUN OPERATOR DE PARIURI ONLINE in 2014, care ofera un MEGA BONUS de 150 RON la deschidere de cont!
Unibet promo AO in turneuDe asemenea, pe toata durata Australian Open, Unibet acorda un PARIU GRATUIT celor care pariaza pe tenis! Afla aici despre ce este vorba!

Daca inca nu aveti cont deschis la Unibet, faceti-o acum de pe acest link si pariati cu cei mai buni! Multa bafta

Updated: January 26, 2015 — 8:06 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

www.superponturi.com © 2015 Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! Site-ul este interzis minorilor. Daca nu ai minim 18 ani te rugam sa parasesti site-ul. www.superponturi.com detine Licenta de Afiliere clasa II obtinuta la ONJN prin decizia nr. 2166/28.08.2015 Frontier Theme