Biletul Zilei Pariuri|Ponturi pariuri|Ponturi fotbal|Case de pariuri online|Bonusuri pariuri

Ponturi pariuri- Biletul zilei- Ponturi fotbal - Pariuri online - Case de pariuri Online - Tipsteri profesionisti - Pronosticuri fotbal, tenis

Intra in clubul EXCLUSIV BIG 50!!!

unibet big 50Nu e de mirare ca Unibet a fost ales CEL MAI BUN OPERATOR de JOCURI ONLINE in 2014 la ce oferte si posibilitati de joc ofera jucatorilor!

Pe langa super bonusul de 150 de lei la deschidere de cont, la pariuri,  iata ce oferta are Unibet saptamana acasta la Casino, locul unde se invart banii in cantitati uriase:

Joacă la sloturile Unibet în această săptămână și dacă treci de provocările de mai jos vei face parte din clubul Big 50 Club și vei fi recompensat cu 50 de runde gratuite și bonus la depunere de 100% până la 250 RON.

  • Câștigă o rundă care e de 50 de ori mai mare decât pariul în acea rundă
  • Rulează în total cel puțin 250 RON la sloturi în această săptămână
  • Joacă în 5 zile diferite ale săptămânii (minimum 5 RON)

Unibet va alege de asemenea la întâmplare 50 de persoane din cei ce indeplinesc condițiile și îi va recompensa cu 250 RON cash!

Așa ca stați pe fază și verificați-vă conturile.

Dacă vei intra în clubul Big 50 vei primi 50 de runde gratuite la oricare din sloturile: Mega Fortune, South Park 2, Starburst, Gonzo’s Quest și Twin Spins.

 

Bafta!!!

 

Updated: November 18, 2014 — 1:28 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

www.superponturi.com © 2015 Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! Site-ul este interzis minorilor. Daca nu ai minim 18 ani te rugam sa parasesti site-ul. www.superponturi.com detine Licenta de Afiliere clasa II obtinuta la ONJN prin decizia nr. 2166/28.08.2015 Frontier Theme