Biletul Zilei Pariuri|Ponturi pariuri|Ponturi fotbal|Case de pariuri online|Bonusuri pariuri

Ponturi pariuri- Biletul zilei- Ponturi fotbal - Pariuri online - Case de pariuri Online - Tipsteri profesionisti - Pronosticuri fotbal, tenis

Dubla lui Moro 20 ian

Bine ati vebit la Unibet doiMoro “The King” revine cu doua duble din hockeyul francez din aceasta seara!

Doua partide la care a jucat si Sub 6.5 goluri si Sub 1.5 goluri in prima repriza.

Ca de obicei, Moro pariaza pe hockey la casa de pariuri Unibet, ales CEL MAI BUN OPERATOR DE PARIURI ONLINE in 2014, care ofera un MEGA BONUS de 150 RON la deschidere de cont!

Cele mai bune oferte din hockey le gasiti la UNIBET!

De asemenea, Unibet acorda un bonus extraordinar de 500 de lei la deschiderea de cont pentru Casino si cele mai tari jocuri unde poti castiga foarte multi bani!

Daca inca nu aveti cont deschis la Unibet, faceti-o acum de pe acest link si pariati cu cei mai buni! Multa bafta!

Unibet promo AONu uitati, pe perioada Australian Open, aveti la Unibet super promotie: al cincilea pariu LIVE este GRATUIT! Aflati AICI cum!

Succes!

dubla moro 20 ian

dubla moro 20 ian 2

Updated: January 20, 2015 — 7:26 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

www.superponturi.com © 2015 Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! Site-ul este interzis minorilor. Daca nu ai minim 18 ani te rugam sa parasesti site-ul. www.superponturi.com detine Licenta de Afiliere clasa II obtinuta la ONJN prin decizia nr. 2166/28.08.2015 Frontier Theme