Biletul Zilei Pariuri|Ponturi pariuri|Ponturi fotbal|Case de pariuri online|Bonusuri pariuri

Ponturi pariuri- Biletul zilei- Ponturi fotbal - Pariuri online - Case de pariuri Online - Tipsteri profesionisti - Pronosticuri fotbal, tenis

Cote peste 2 tenis single si dubla 6 Ianuarie

Am ales 2 cote foarte interesante dea partidele ce se desfășoară in aceasta noapte. Mizam pe Marius Copil, care pare ca se simte excelent pe tărâm australian ( are deja trei victorii in meciurile de calificare). Sa mu uitam de asemeni ca anul trecut a facut sfert de final aici.
Cea de-a doua alegere este Kiki Mladenovic, castigatoare a turneului de dublu mixt la AusOpen anul trecut, o jucătoare extrem de agresiva cu un vole foarte bun.
Am jucat aceste meciuri atat single cu o miza de 35 RON, cat si combinate intr-o dubla la casa de pariuri Unibet, una dintre cele mai active si mai bune case de pariuri din ultima vreme, care ofera un MEGA BONUS de 150 RON la deschidere de cont! Pentru a va deschide cont la Unibet si a beneficia de ofertele lor, cote foarte bune si multe variante de pariere pe fotbal, tenis, hockey si baschet, accesati acest link! Multa bafta!

IMG_3698.PNG

Updated: January 5, 2015 — 6:47 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

www.superponturi.com © 2015 Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! Site-ul este interzis minorilor. Daca nu ai minim 18 ani te rugam sa parasesti site-ul. www.superponturi.com detine Licenta de Afiliere clasa II obtinuta la ONJN prin decizia nr. 2166/28.08.2015 Frontier Theme