Biletul Zilei Pariuri|Ponturi pariuri|Ponturi fotbal|Case de pariuri online|Bonusuri pariuri

Ponturi pariuri- Biletul zilei- Ponturi fotbal - Pariuri online - Case de pariuri Online - Tipsteri profesionisti - Pronosticuri fotbal, tenis

Biletul zilei la tenis 13 Ianuarie

Multe meciuri interesante se desfășoară in aceasta noapte in turneele de la Antipozi. Cotele extrem de echilibrate reflecta foarte bine echilibrul in ceea ce privește confruntările.

Prima tripla pe care mizam este compusă din revenirea ( cu dreptul speram noi) a lui Delpo, chiar la turneul pe care l-a câștigat anul trecut, fostul numar 1 la juniori, talentatul Martin Klizan si japoneza Kurumi Nara.
Cota finala este de 5.60 iar miza noastră este de 50 RON la casa de pariuri Unibet, una dintre cele mai active si mai bune case de pariuri din ultima vreme, care ofera un MEGA BONUS de 150 RON la deschidere de cont! Pentru a va deschide cont la Unibet si a beneficia de ofertele lor, cote foarte bune si multe variante de pariere pe fotbal, tenis, hockey si baschet, accesati acest link! Multa bafta!

IMG_3814.JPG

IMG_3812.PNG

Updated: January 12, 2015 — 5:14 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

www.superponturi.com © 2015 Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! Site-ul este interzis minorilor. Daca nu ai minim 18 ani te rugam sa parasesti site-ul. www.superponturi.com detine Licenta de Afiliere clasa II obtinuta la ONJN prin decizia nr. 2166/28.08.2015 Frontier Theme