Biletul Zilei Pariuri|Ponturi pariuri|Ponturi fotbal|Case de pariuri online|Bonusuri pariuri

Ponturi pariuri- Biletul zilei- Ponturi fotbal - Pariuri online - Case de pariuri Online - Tipsteri profesionisti - Pronosticuri fotbal, tenis

Biletul zilei fotbal azi 30 decembrie total goluri

Ieri Liverpool nu a putut tine pasul cu Chelsea si ne-a scos biletul,  iar Newcastle si Arsenal nu au putut inscrie mai mult decat un gol, suficient pentru ca al doilea bilet sa nu fie castigator. Dupa o zi cu doua bilete cazute la un meci, astazi incercam ceva mai exotic, in conditiile in care nu se disputa meciuri din campionate interesante.

Desi luni este cunoscuta drept o zi in care nu se inscriu multe goluri, am incercat o varianta de bilet al zilei din fotbal, cu pronostic de tip total goluri, in meciurile unde credem noi ca se va marca. Am ales campionatele din Israel, prima si a doua liga, Turcia, liga secunda si cupa Portugaliei. Israelienii sunt de obicei zgarciti cu golurile, insa in ultima vreme au inceput sa marcheze, iar anumite echipe au medii bune de goluri marcate acasa, motiv pentru care le-am ales pe acest bilet. Turcii ofera deseori scoruri fluviu, rezultatele mai ales in diviziile inferioare sunt greu de anticipat, insa un pronostic pe numarul de goluri are sanse mai mari sa fie castigator. Finalmente, cupa Portugaliei propune un meci aparent dezechilibra, unde Benfica pleaca drept favorita, si credem ca se va impune intr-un meci cu multe reusite, poate chiar de ambele parti, asa incat un pronostic de tip ambele marcheaza este de incercat, la o cota buna.

Biletul zilei din fotbal de azi are cota finala de 27 si a fost jucat cu o miza de 5 Euro la agentia de pariuri sportive online Betclic! Daca inca nu aveti cont la Betclic, puteti face acest lucru accesand acest link! Multa bafta!

 

Biletul zilei din fotbal cuprinde meciuri cu pronostic de tip total goluri

Biletul zilei fotbal azi 30 decembrie: total goluri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

www.superponturi.com © 2015 Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! Site-ul este interzis minorilor. Daca nu ai minim 18 ani te rugam sa parasesti site-ul. www.superponturi.com detine Licenta de Afiliere clasa II obtinuta la ONJN prin decizia nr. 2166/28.08.2015 Frontier Theme