Biletul Zilei Pariuri|Ponturi pariuri|Ponturi fotbal|Case de pariuri online|Bonusuri pariuri

Ponturi pariuri- Biletul zilei- Ponturi fotbal - Pariuri online - Case de pariuri Online - Tipsteri profesionisti - Pronosticuri fotbal, tenis

Biletul zilei fotbal azi 2 decembrie favoriti

Biletul zilei fotbal : favoriti

Biletul zilei fotbal : favoriti

 

Ieri a fost o zi foarte buna, cu bilete castigatoare si profituri frumoase. Asa ca azi incercam sa dam din nou lovitura.

Prima varianta a biletului zilei din fotbal propune pariuri pe favoritele de astazi. Desi marea majoritate a meciurilor sunt echilibrate si fotbalul de azi nu prea mai are favorite sigure, azi am ales o serie de echipe care au sanse mai mari, in opinia noastra, sa castige si sa aduca profturi bune pariorilor. Astfel,  Fiorentina pleaca acasa cu prima sansa in fata Veronei, tinand cont ca pe Artemio Franchi gazdele mereu au fost favorite. La Medias, CFR are un meci dificil, dar noi credem ca se va impune, desi in ultimele meciuri egalul a predominat ca rezultat final. Din Rusia vin 2 meciuri complicate, dar noi mizam pe victorii in deplasare ale lui CSKA si Lokomotiv la Rostov, respectiv Kuban Krasnodar. In fine, in Ucraina, Dinamo Kiev trebuie sa invinga in deplasarea de la Sevastopol asa ca am mers pe mana lor.

Meciurile de azi au un grad ridicat de dificultate, asa incat nu am mizat extrem de mult pe aceste pariuri.

Biletul zilei din fotbal are cota finala de 20 si a fost jucat cu o miza de 15 Euro la agentia de pariuri sportive online Betclic! Daca inca nu aveti cont la Betclic si doriti sa beneficiati de multiplele lor posibilitati de pariere, in special parierea de pe mobil, puteti face acest lucru accesand acest link! Multa bafta!

B

1 Comment

Add a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

www.superponturi.com © 2015 Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! Site-ul este interzis minorilor. Daca nu ai minim 18 ani te rugam sa parasesti site-ul. www.superponturi.com detine Licenta de Afiliere clasa II obtinuta la ONJN prin decizia nr. 2166/28.08.2015 Frontier Theme