Biletul Zilei Pariuri|Ponturi pariuri|Ponturi fotbal|Case de pariuri online|Bonusuri pariuri

Ponturi pariuri- Biletul zilei- Ponturi fotbal - Pariuri online - Case de pariuri Online - Tipsteri profesionisti - Pronosticuri fotbal, tenis

Biletul zilei fotbal 13 septembrie goluri prima repriza

betclic_logo_superpont

Au revenit campionatele mari, deci au revenit si pariurile noastre preferate, goluri in prima repriza.

Patru meciuri ne-au retinut azi atentia pentru over 1.5 goluri pana la pauza, toate 4 meciuri implica echipe extrem de ofensie care pot marca oricand multe goluri.

Aceasta varianta de bilet din fotbal de azi are cota finala de 26 si a fost jucat cu o miza de 10 Euro la agentia de pariuri sportive online Betclic!

Una din cele mai active case de pariuri din ultima vreme, Betclic ofera cote excelente din toate sporturile, o platforma extrem de buna pentru mobil, posibilitati nelimitate de pariere live si bonusuri extrem de atractive!

Daca inca nu aveti cont la Betclic, puteti face acest lucru accesand acest LINK! Multa bafta!

Biletul zilei fotbal 13 septembrie goluri pauza

Updated: September 13, 2014 — 11:29 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

www.superponturi.com © 2015 Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! Site-ul este interzis minorilor. Daca nu ai minim 18 ani te rugam sa parasesti site-ul. www.superponturi.com detine Licenta de Afiliere clasa II obtinuta la ONJN prin decizia nr. 2166/28.08.2015 Frontier Theme