Biletul Zilei Pariuri|Ponturi pariuri|Ponturi fotbal|Case de pariuri online|Bonusuri pariuri

Ponturi pariuri- Biletul zilei- Ponturi fotbal - Pariuri online - Case de pariuri Online - Tipsteri profesionisti - Pronosticuri fotbal, tenis

ATPFINALS Day 4 13 Noiembrie

Ziua a 5-a a Turneului Campionilor ne propune ultimile 2 meciuri ale grupei B.
In primul meci se întâlnesc Kei Nishikori si Milos Raonic. Canadianul nu a jucat cel mai bun tenis la Londra, serviciul sau nu s-a ridicat la nivelul obișnuit. Singura lui șansa de a se califica este o victorie in minim de seturi( In condițiile in care Murray pierde tot asa cu Federer).
O cota interesantă oferită de Unibetu este 1.87 sub 13 asi. Kei nu este un Big server, iar serviciul lui Milos nu a fost extraordinar săptămana aceasta.
In celălat meci Murray isi joaca șansa pana la capăt si are nevoie de o victorie in fata lui King Fed. O cota foarte frumoasa este cea oferită de UNIBET la duelul asilor, creditand cu o cota de 1.70 pe Roger Federer( sau pentru număr egal de asi).
Astfel, dubla propusă de noi este jucata cu o miza de 75 de lei, la o cota finala de 3.18 la casa de pariuri Unibet, una dintre cele mai active si mai bune case de pariuri din ultima vreme, care ofera un MEGA BONUS de 150 RON la deschidere de cont! Pentru a va deschide cont la Unibet si a beneficia de ofertele lor, cote foarte bune si multe variante de pariere pe fotbal, tenis, hockey si baschet, accesati acest link! Multa bafta!

IMG_3091.PNG

Updated: November 14, 2014 — 11:05 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

www.superponturi.com © 2015 Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! Site-ul este interzis minorilor. Daca nu ai minim 18 ani te rugam sa parasesti site-ul. www.superponturi.com detine Licenta de Afiliere clasa II obtinuta la ONJN prin decizia nr. 2166/28.08.2015 Frontier Theme