Biletul Zilei Pariuri|Ponturi pariuri|Ponturi fotbal|Case de pariuri online|Bonusuri pariuri

Ponturi pariuri- Biletul zilei- Ponturi fotbal - Pariuri online - Case de pariuri Online - Tipsteri profesionisti - Pronosticuri fotbal, tenis

ATPFinals Day 4 12 Noiembrie

A patra zi a Turneului Campionilor ne rezerva doua meciuri foarte interesante.
In prima partida a zilei ii vom regăsi pe doi dintre Big-Serverii din circuit, cehul Berdych si câștigătorul en-titre al USOpen-ului, croatul Marin Cilic.
Dupa primele partide din grupa, ambii par ca nu sunt in cea mai buna forma, fiind spulberați fiecare in mai puțin de o ora de joc de către adversarii lor.
Anul acesta s-au întâlnit de 3 ori, ultimile 2 partide fiind câștigate de croat.
Cred ca si in acest meci Marin Cilic pleacă cu prima șansa,in cazul in care ii va funcționa serviciul, asa cum s-a întâmplat aproape in tot acest an. Unibet oferă o cota de 1.76 pentru victoria croatului.
In meciul zilei ii regăsim fata in fata pe cei care au oferit de-a lungul timpului câteva meciuri de poveste( cel mai recent fiind cel din semifinalele Australian OPEN).
Ambii au jucat senzațional in primul meci din grupa si cred ca vom avea parte de un meci superb. Avem o cota foarte buna, 1.81 oferită de Unibet la peste 21.5 Game-uri in meci
Vom juca ambele pronosticuri pe o selectie la casa de pariuri Unibet, una dintre cele mai active si mai bune case de pariuri din ultima vreme, care ofera un MEGA BONUS de 150 RON la deschidere de cont! Pentru a va deschide cont la Unibet si a beneficia de ofertele lor, cote foarte bune si multe variante de pariere pe fotbal, tenis, hockey si baschet, accesati acest link! Multa bafta!

IMG_3089.PNG

Updated: November 12, 2014 — 2:14 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

www.superponturi.com © 2015 Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! Site-ul este interzis minorilor. Daca nu ai minim 18 ani te rugam sa parasesti site-ul. www.superponturi.com detine Licenta de Afiliere clasa II obtinuta la ONJN prin decizia nr. 2166/28.08.2015 Frontier Theme