Biletul Zilei Pariuri|Ponturi pariuri|Ponturi fotbal|Case de pariuri online|Bonusuri pariuri

Ponturi pariuri- Biletul zilei- Ponturi fotbal - Pariuri online - Case de pariuri Online - Tipsteri profesionisti - Pronosticuri fotbal, tenis

ATPFinals Day 3 11 Noiembrie

Astazi se vor desfășura alte doua partide din Grupa B a Turneului Campionilor de la Londra.
In primul meci se vor înfrunta King Roger si The Gentelman Warrior Kei.
O partida foarte echilibrata, ținând cont de forma excepțională arătată de nipon in meciul cu Murray cat si de ultimile 3 partide jucate împreuna de cei 2.
Federer mai are încă șanse teoretice sa termine anul pe locul 1 si/sau sa isi adjudece cel de-al 7-lea Turneu al Campionilor.
Mi se pare riscant un pronostic la acest meci, asa ca voi alege un pronostic interesant oferit de Unibet, , peste 7.5 asi in meci la o cota frumoasa de 1.80
In sesiunea de seara avem parte de un duel al “supravietuierii” in lupta pentru calificarea in semifinale.
Raonic a facut un turneu senzațional la Paris acum doua săptămâni si a arătat momente foarte bune de joc in setul 2 din primul meci al grupei contra lui Federer.
Murray a părut secatuit de puteri, dupa cele 6 saptamâni consecutive de turnee jucate in cursa pentru obținerea unui loc la #finalShowDown, si nu a putut sa ii facă fata returului senzațional al lui Kei.
Cotele de la pariuri il dau favorit pe scoțian, insa eu cred ca șansele sunt relativ egale si nici de data asta nu mizez pe niciunul dintre cei doi, insa aleg un alt pronostic interesant oferit de Unibet, , minim 3 break-uri in meci, cota 2.10.
Asa ca am facut o dubla care a fost jucata cu o miza de 50 de lei, la o cota finala de 4 la casa de pariuri Unibet, una dintre cele mai active si mai bune case de pariuri din ultima vreme, care ofera un MEGA BONUS de 150 RON la deschidere de cont! Pentru a va deschide cont la Unibet si a beneficia de ofertele lor, cote foarte bune si multe variante de pariere pe fotbal, tenis, hockey si baschet, accesati acest link! Multa bafta!

IMG_3082.PNG

Updated: November 11, 2014 — 11:50 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

www.superponturi.com © 2015 Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! Site-ul este interzis minorilor. Daca nu ai minim 18 ani te rugam sa parasesti site-ul. www.superponturi.com detine Licenta de Afiliere clasa II obtinuta la ONJN prin decizia nr. 2166/28.08.2015 Frontier Theme